PrijzenInfo over prijzen & albums

Ik hou van duidelijkheid als het om prijzen gaat en daarom zijn de prijzen van Wit transparant en duidelijk (ik haat verborgen kosten!). Stuur me snel een mailtje om de prijsbrochure te ontvangen. Prijzen worden helemaal aan de hand van jullie wensen samengesteld. Om je een indicatie te geven van de kosten, een reportage is te boeken vanaf €3787. Dat is inclusief:

 • Fotografie van de getting ready tot en met de eerste paar dansen
 • Een 15x15cm fine art trouwalbum met linnen kaft
 • Fotografie door een award-winnende, relaxte, gezellige, journalistieke en ervaren fotograaf
 • Een 2de relaxte, gezellige, journalistieke en ervaren fotograaf  (lees hier waarom 2 fotografen beter zijn dan 1)
 • Reiskosten binnen west-europa*
 • Een kennismakingsgesprek waarin jullie mij alles kunnen vragen wat je maar wilt,  ik alles te weten hoop te komen over jullie bruiloft en we met elkaar kennis kunnen maken (dit kan face-to-face bij mij op kantoor, per telefoon of via Skype)
 • Advies van een professioneel fotograaf die zorgt dat jullie de best mogelijk foto’s krijgen zonder dat jullie compromissen hoeven te maken in hoe jullie je bruiloft willen vieren
 • Twee weken voor de bruiloft bellen we met elkaar zodat ik op de hoogte ben van last-minute veranderingen en kan ik eventuele nieuwe vragen voor jullie beantwoorden.
 • Een preview binnen een week na jullie bruiloft
 • Minimaal 400 epische, hoge resolutie, watermerk-vrije foto’s
 • Alle foto’s worden volledig bewerkt in mijn specifieke stijl
 • Alle foto’s worden geleverd in een mooie en handige online galerij/mobiele app
 • Alle foto’s worden geleverd in hoge resolutie (zodat je jullie foto’s voor persoonlijk gebruik kan laten afdrukken hoe en waar je maar wilt)
 • Plus alle foto’s in web resolutie (zodat je jullie foto’s snel en makkelijk kan uploaden naar social media of naar vrienden kan sturen)
 • Via Wit Photography heb je toegang tot de beste videografen, tweede fotografen en een groot assortiment van handgemaakte trouwalbums die alleen via fotografen verkrijgbaar zijn
 • BTW

Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3

Bij meer intieme bruiloften of elopements is het in overleg ook mogelijk om een boeking te maken voor met 1 fotograaf. Bel of email me om een volledig prijsoverzicht te ontvangen zodat je alle pakketopties, a la carte prijzen en album prijzen naast elkaar kunt zien. Ik vind zowel grote als kleine en een beetje anders-dan-anders tot super aparte bruiloften geweldig en ik ben ronduit fan van elopements, dus twijfel niet om contact op te nemen hoe klein of groot, kort of lang, intiem of uitgebreid, vreemd, alternatief of anders jullie bruiloft ook is. Maak een afspraak of mail me voor meer informatie.

*De volgende landen vallen onder west-europa: Oostenrijk, België, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Portugal, San Marino, Spanje en Zwitserland. Ga je trouwen in een ander land? Ik ben er graag bij maar zal dan wel reiskosten moeten rekenen.

Bruiloften in het buitenland kunnen veelal geboekt worden zonder extra reiskosten. Wit heeft 3 vestigingsplaatsen in Europa (Nederland, Engeland en Servië) en ik reis sowieso veel. Daardoor hoef ik geen reiskosten te rekenen voor bruiloften waar dan ook in West-Europa. Voor love shoots en lifestyle shoots kun je mijn reisschema bekijken om te zien of ik misschien sowieso al op de plek ben waar je mij wilt hebben of werp een blik op mijn trouwfotografie bucketlistStuur me een email (info@wit-photography.com) om te informeren naar de mogelijkheden. Vermeld daarbij in elk geval alvast je trouwdatum en de exacte locatie.

.

Trouwalbums

Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen jullie proefalbums en alle mogelijkheden te zien. De keuze is volledig aan jullie: lay-flat of niet, in mini formaat of juist megalomaan groot, met een linnen, leren of zijde cover. Niet alleen in het kiezen van welk album maar ook in de samenstelling van jullie album vol speciale momenten gaat het om jullie voorkeur. Met alle liefde stel ik jullie album samen. Maar ook als jullie er de voorkeur aan geven om zelf de foto’s te selecteren die in het album komen, is dat mogelijk. In alle gevallen krijgen jullie eerst een digitale proefdruk te zien zodat ik naar aanleiding van jullie wensen nog dingen kan aanpassen.

Fine art trouwalbums voor je bruiloft