Wit PhotographyTrouwfotograaf EngelandTrouwfotografie voor jouw bruiloft in het buitenland

.

.

Trouwen in Engeland

Waarschijnlijk ben jij op zoek naar een trouwfotograaf in Engeland voor je bruiloft of elopement. We hebben deze pagina speciaal gemaakt voor mensen die net als jij op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor hun bruiloft in Engeland.

Engeland is meestal niet direct het eerste land dat bij mensen in hun hoofd opkomt als ze denken aan ‘trouwen in het buitenland’. Toch snap ik bruidsparen die in Engeland willen trouwen heel erg goed. Ik zou er zo heen verhuizen als mijn vriend niet liever in Nederland zou blijven. Maar waarom zou je nou precies in Engeland gaan trouwen? Engeland heeft bijvoorbeeld een subtropisch gebied, Cornwall. In Cornwall staan overal tropische planten (met heel veel schitterende botanische tuinen), het heeft een mooie kust en de temperaturen liggen er uiteraard ook net wat hoger dan in de rest van het Verenigd Koninkrijk. Niet voor niets is Cornwall juist ook onder Engelsen heel erg populair als trouwbestemming.

Dan is er natuurlijk nog het magische Londen, waar ik (en sowieso elke theaterliefhebber) maar ook een heleboel anderen met mij, dol op zijn. Zelf ben ik dan ook nog verliefd op Bath, een stadje dat volledig is gebouwd uit zandsteen en daardoor heeft de stad een mooie lichte kleur die doet denken aan Parijs. Ik studeerde er in 2007 en sindsdien vind ik het 1 van de mooiste steden op aarde. Mijn vader woonde 10 jaar lang in Kent en met ook Canterbury, Dover en Folkestone heb ik daarom een speciale band.

.

Stockholm trouwfotograaf - Bruid en bruidegom worden bedolven onder confetti tijdens hun bruiloft in Engeland

.

Trouwfotograaf Engeland

Ik ben Renate van Dijk en ik ben trouwfotograaf en oprichter van Wit Photography. Ik ben gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften in Europa en ben gevestigd in Den Haag, Londen en Belgrado. Ik fotografeer bruiloften in heel Europa en ben dol op bruiloften in het buitenland. Neem een kijkje in mijn trouwfotografie portfolio en ontdek waar ik i.v.m. deze passie al allemaal heen ben gereist. Ik zou heel erg graag jullie bruiloft in Engeland fotograferen omdat ik verslaafd ben aan reizen (ik ben wel eens met mijn vader mee geweest op roadtrip om maar 2 uur in Engeland te kunnen zijn) maar het allerliefst ben ik op reis om twee awesome mensen te fotograferen op de mooiste plekken in de wereld.

Nu je een klein beetje over mij weet, hoor ik graag meer over jou! Ik ben heel benieuwd naar al jullie plannen en ideeën voor jullie bruiloft. Vul dit email formulier in of email me jullie verhaal in je eigen woorden naar info@wit-photography.com zodat ik kan checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en kan zien of ik en mijn fotografie bij jullie zouden passen. Wanneer je het formulier invult en me wat vertelt over jullie plannen dan mail of bel ik jullie zsm terug (in elk geval binnen 48 uur) om te bespreken of ik jullie bruiloft in Engeland kan fotograferen.

.

Recente fotografie in Groot-Brittannië

.

 

 

Bruidspaar in Cornwall in Engeland gefotografeerd door een Nederlandse trouwfotograaf

Trouwfotografie in subtropisch Engeland

 

 

.Bruid en haar vader komen uit Drumtochty Castle in Schotland lopenTrouwfotograaf Engeland: Bruid en haar vader lopen naar St. Palladius Church in Aberdeenshire in Schotland, vastgelegd door Wit Photography

.

.

.

.

.