Wit PhotographyTrouwfotograaf GriekenlandTrouwfotografie voor jullie bruiloft in het buitenland

.

Bride and Groom at a beautiful wedding in Greece

 .

Trouwfotograaf Griekenland

Waarschijnlijk ben jij op zoek bent naar een trouwfotograaf in Griekenland voor je bruiloft of elopement. Ik heb deze pagina speciaal gemaakt voor mensen die net als jij op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor hun bruiloft in de Peloponnesos, op Santorini, Kreta, Paros, Mikonos, in Athene of waar dan ook in Griekenland.

Ik ben Renate van Dijk en ik ben trouwfotograaf en oprichter van Wit Photography. Ik ben gespecialiseerd in de fotografie van buitenlandse bruiloften in Europa en ben gevestigd in Den Haag, Londen en Belgrado. Ik fotografeer bruiloften in heel Europa en hou enorm van mijn werk als trouwfotograaf, waarin ik reizen mag combineren met het fotograferen van bruiloften in het buitenland. Griekenland is 1 van de mooiste bestemmingen om te trouwen. Neem een kijkje in mijn trouwfotografie portfolio en ontdek waar ik i.v.m. deze passie al allemaal heen ben gereist. Ik zou heel erg graag jullie bruiloft in Griekenland fotograferen omdat ik verslaafd ben aan reizen maar het allerliefst ben ik op reis om twee awesome mensen te fotograferen op de mooiste plekken in de wereld.

.

 

Bruiloft in Griekenland

Ben jij momenteel bezig met het plannen van je bruiloft op een van de mooie stranden van Griekenland? Nou, Griekenland heeft het helemaal en is absoluut een mijn favoriete bestemmingen voor een romantische bruiloft in het buitenland. Mediterraan eten, geweldige landschappen en pittoreske dorpjes. Ik hou ervan! En wat te denken van het fantastische ligt op de Griekse eilanden, beter dan dat wordt het niet!

Ben je op zoek naar je trouw fotograaf voor je bruiloft op een van de Griekse eilanden, wacht dan niet om contact op te nemen. Kreta, Santorini, Mykonos, de Peloponnesus, Paros, Spetses, ik kan eindeloos doorgaan met aanbevelingen voor plaatsen in Griekenland waar je de bruiloft van de dromen kunt beleven! Mijn liefde voor het Griekse licht brengt mij regelmatig naar dit mooie land. Zo was ik begin dit jaar nog in Athene voor een korte vakantie en later voor een shoot op het kleine eiland Spetses dat zeer geliefd is onder de Griekse bevolking zelf.

Ieder jaar reis ik naar Griekenland voor mijn werk als trouwfotograaf maar desalniettemin heb nog nooit iets op het geweldige eiland Santorini mogen fotograferen. Santorini is zo’n unieke en pittoreske locatie dat het de perfecte plek is voor een bruiloft in het buitenland. De zonsondergangen daar zijn legendarisch en de caldera uitzichten zijn adembenemend! Dus schroom niet om contact op te nemen als je op zoek bent naar je trouwfotograaf voor je bruiloft in Griekenland. Ik kan niet wachten om nog veel meer bruiloften, elopements en love shoots in Griekenland en op de Griekse eilanden te fotograferen!

En mocht je op zoek zijn naar een mooie trouwlocatie in Griekenland, een stylist, weddingplanner, een make-up stylist of een videograaf werkzaam in Griekenland, stuur me een mailtje. Ik help graag en deel met alle liefde mijn favoriete Griekse trouwleveranciers met je.

 

 

Trouwen in Griekenland

Nu je een klein beetje over mij weet, hoor ik graag meer over jou! Ik hoor graag al jou plannen en ideeën voor jullie bruiloft. Vul dit email formulier in of email me jullie verhaal in je eigen woorden naar info@wit-photography.com zodat ik kan checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en kan zien of ik en mijn fotografie bij jullie zouden passen. Wanneer je het formulier invult en me wat vertelt over jullie plannen dan mail of bel ik jullie zsm terug (in elk geval binnen 48 uur) om te bespreken of ik jullie bruiloft in Griekenland kan fotograferen.

.

Recente fotografie in Griekenland

.

Bruidsboeket van olijftakken

Trouwfotograaf Griekenland

Bruidsfotografie in GriekenlandKerkje in Messenia dat perfect is voor een bruiloft in Griekenland

 

Nederlandstalige trouwfotograaf in Griekenland

Bruidsfotograaf Griekenland en Santorini

 

.