Fun fine artTrouwfotograaf IJslandjournalistieke trouwfotografie voor jullie bruiloft in het buitenland

Een bruid en bruidegom op het zwarte strand (of black sand beach) in Vik op IJsland

.

Trouwfotograaf IJsland

Waarschijnlijk was jij aan het googlen omdat je op zoek bent naar een trouwfotograaf op IJsland. We hebben deze pagina speciaal gemaakt voor mensen die net als jij op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor hun bruiloft op IJsland. Welkom! :)

Ik ben Renate van Dijk en ik ben trouwfotograaf en oprichter van Wit Photography. Ik ben gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften in Europa en ben gevestigd in Den Haag, Londen en Belgrado. In heel Europa fotografeerde ik bruiloften en ik ben dan ook gek op bruiloften in het buitenland, vooral de wat intiemere ‘destination weddings’ (zoals we bruiloften in het buitenland noemen binnen de trouwwereld) met een kleiner aantal gasten vind ik helemaal geweldig om te fotograferen. Neem een kijkje in mijn trouwfotografie portfolio en ontdek waar ik i.v.m. deze passie al allemaal heen ben gereist.

Ik zou heel erg graag jullie bruiloft op IJsland fotograferen omdat ik IJsland een te gek land vind. Als je met de auto door het land rijd verandert het landschap elke 5 minuten (en de weersomstandigheden trouwens ook). En die landschappen zijn dus echt fantastisch! Daarnaast ben ik verslaafd aan reizen (ik heb wel eens 2x 4 uur in de trein gezeten om 2 uur in Parijs rond te lopen voor een fotoshoot 🙈) en het állerliefst ben ik dan ook op reis om twee awesome mensen te fotograferen op de mooiste plekken in de wereld.

 

Bruidspaar in IJsland op black sand beach in Vik, vastgelegd door trouwfotograaf IJsland

Een bruid en bruidegom op een verlaten weg in IJsland

.

Ga jij trouwen op IJsland?

Nu je en klein beetje over mij weet, hoor ik graag meer over jou! Ik hoor graag al jou plannen en ideeën voor jullie bruiloft of elopement. Vul dit email formulier in of email me jullie plannen en ideeën naar info@wit-photography.com zodat ik kan checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en kan zien of ik en mijn fotografie bij jullie zouden passen. Wanneer je het formulier invult en me wat vertelt over jullie plannen dan mail of bel ik jullie zsm terug (in elk geval binnen 48 uur) om te bespreken of ik jullie bruiloft op IJsland kan fotograferen.

.

Bruid op black sand beach in Vik op IJsland vastgelegd door trouwfotograaf IJsland

Trouwkaart op het strand van Vik in IJsland, door Studio Blauw - Moderne Kalligrafie. Vastgelegd door bruidsfotograaf IJsland

Steenformatie in de zee voor het zwarte strand in Vik op IJsland vastgelegd door fotograaf IJsland