MENU

 

Hannah & Simon’s Verhaal
In het mooie Engelse Salisbury in Wiltshire begonnen we in King John’s Inn met het vast leggen van de voorbereidingen van bruid Hannah, haar moeder en haar bruidsmeisjes. Toen ik de jurk zag was ik meteen al fan van deze bruiloft. Wat een pracht exemplaar. Sowieso vind ik het soort mouwtje/bandje aan de japon fantastisch en het model is ook erg mooi maar de stof of eigenlijk het patroon in de stof vind ik zo bijzonder, zo totaal nieuw en ook nog een beetje art deco achtig!
 .
Maar dit was pas het begin van wat misschien wel 1 van de mooiste bruiloften die ik ooit fotografeerde was. Een paar minuten na vertrek van King John’s Inn arriveerde we bij Larmer Tree Gardens. Live gitaarmuziek verwelkomde de gasten terwijl ze de eclectische tuinen betraden. Larmer Tree Gardens is namelijk een Victoriaanse Engelse tuin met verschillende gebouwen in verschillende stijlen. Hannah en Simon kozen er voor om hun ceremonie te houden bij het Romeinse tempeltje.
 .
Vlak voor het dinner was het tijd voor een korte foto sessie en natuurlijk kon ik het Victoriaanse openlucht theater niet links laten liggen tijdens de fotoshoot. Ik ben zelf dol op eucalyptus en vond de loper over de tafels dus echt enorm mooi! Alles was prachtig aangekleed maar altijd stijlvol en nergens werd het overdadig, perfect! Tijdens het dinner was de band hun instrumenten en apparatuur het opzetten en aan het sound checken. Zelf studeerde ik ooit muziek heel dicht in de buurt van Salisbury, namelijk in Bath. Supergaaf om op een bruiloft nu een band tegen te komen die deels dezelfde studie volgde als ik. Voor het feest echt los ging werd de taart nog aangesneden en danste het bruidspaar hun eerste dans en dat allemaal in een prachtig Indiaas koloniaal gebouw met een heleboel lichtjes.
.

Ben je geïnteresseerd in mijn trouwfotografie voor jouw bruiloft in Engeland, Schotland of ergens anders in Europa? Neem contact met me op om te zien of je trouwdatum nog beschikbaar is, om een vraag (of 100) te stellen, om meer te weten te komen over mijn trouwfotografie services in het buitenland, om een afspraak te maken of om me te boeken. Ik hoor graag alles over jullie fantastische plannen!

 

 

Leveranciers
 .
Bruidsjurk: Hannah Elizabeth Bridal, een design van Watters WTOO
.
Schoenen: Dune London
.
Sluier: Rainbow
.
Getting ready locatie: King John’s Inn, Tollard Royal, Wiltshire, Engeland, Verenigd Koninkrijk
.
Catering: Larmer Tree Gardens, Salisbury, Wiltshire, Engeland, Groot-Brittannië.
Ceremonie, dinner en feest locatie: Larmer Tree Gardens, Salisbury, Wiltshire, Engeland, Groot-Brittannië
.
.
.
.

.

.
.
.

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE