MENU

 

Brittany & Ryan’s Verhaal

‘They are AMAZING!!! Thank you!’

Brittany, Ryan en hun 12 favoriete mensen reisde helemaal vanuit de Verenigde Staten naar Davos in Zwitserland voor de bruiloft van Brittany en Ryan. Sinds Brittany’s een klein meisje was, was het haar droom om te trouwen in Zwitserland, net als haar opa en oma deden in 1946.

 

Hoe Brittany’s grootouders elkaar ontmoetten

Kort na de Tweede Wereldoorlog, in 1946, werd Harry, Brittany’s grootvader, (die op dat moment in dienst zat in het Amerikaanse leger) gestationeerd in Duitsland. Tijdens een paar dagen verlof besloot Harry om te gaan skiën in Davos en brak zijn been tijdens dit tripje. Ruth, Brittany’s Zwitserse grootmoeder werkte als vrijwillige zuster in het ziekenhuis waar Harry werd opgenomen. Nadat Ruth Harry’s lengte had gecheckt in zijn medisch dossier aan zijn bed (want ze ging natuurlijk niet haar tijd investeren in een man die kleiner is dan haar ;) ), vielen Ruth en Harry als een blok voor elkaar. In de tijd dat Harry herstelde leerde ze elkaar kennen maar na 6 geweldige weken samen werd Harry terug gestuurd naar zijn thuis in Michigan. Dit werd zo snel besloten dat Harry niet eens tijd had om Ruth gedag te zeggen. Hij was genoodzaakt haar per brief in te lichten en de 2 startte een briefwisseling. Tijdens deze briefwisseling besloten zij met elkaar te trouwen en in de zomer kreeg Harry eindelijk toestemming voor verlof, zodat hij terug kon naar Zwitserland en daar kon trouwen met zijn Ruth.

 

Getting ready

Op de ochtend van haar eigen bruiloft kreeg Brittany van haar moeder (Ruth en Harry’s dochter) de helft van de liefdesbrieven die haar opa en oma aan elkaar schreven (de andere helft had Brittany’s broer een paar jaar eerder op zijn bruiloft gekregen). Ook legde haar moeder uit aan Brittany’s vriendinnen waarom Brittany zo graag in Davos wilde trouwen. Nadat Brittany en Ryan klaar waren vertrokken ze naar de kerk waar Ruth en Harry 72 jaar eerder getrouwd waren.

 

De ceremonie

In de Frauenkirch op een top van een berg in Davos liep Brittany naar het altaar op Adele’s “Make You Feel My Love”, live gespeeld door een pianiste en een violiste. De ceremonie werd geleid door 2 vrienden van Ryan en Brittany en tijdens een ring-warming ceremonie speelde de muzikanten “One Heart, One Soul” uit “West Side Story” (een werk van mijn favoriete musical componist en liedtekstschrijver Stephen Sondheim, dus het zal je niet verbazen dat ik hard m’n best moet doen om m’n tranen te bedwingen tijdens deze ceremonie).

 

De receptie

Na een korte fotoshoot verzamelde iedereen zich bij Walserhuus Sertig voor een receptie. Ryan en Brittany maakte een bijzondere entree want Brittany arriveerde in haar oma’s trouwjurk! Hoewel de jurk al 72 jaar oud was, pastte hij Brittany perfect. Na de receptie, die door een regenbui tot een wat vroeger einde kwam, volgende meest gevoelige speeches van familie en vrienden. De dag eindigde met fijne gesprekken met aan de dinertafel.

Ben jij een intieme bruiloft in het buitenland aan het organiseren in Europa en wil je dat wij ook jullie bruiloft vastleggen? Mail direct om te weten of we nog kunnen op jullie trouwdatum!

 

Leveranciers
 .
Wedding planner: Wedding Excellence Switzerland
.Trouwjurk: Justin Alexander, met The Westwood Collection sluier
2de trouwjurk: Brittany’s oma’s jurk
Bloemist: Blumen Werke
Pak: Calvin Klein
Getting ready locatie: Chalet Berghof Sertig, Davos
Ceremonie locatie: Frauenkirch, Davos, Zwitserland
Receptie + dinner locatie: Walserhuus Sertig, Davos, Zwitserland
Video: Story of Your Day
.
Gepubliceerd op:

LoveStories TV

.
.
.

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE