MENU

Leveranciers
 . .
Locatie & Catering:
 .
Bruidstaart:
(gevestigd in Brazilië)
 .
Taart topper:
LEGO
 .
Bloemen, haar en makeup:
familie en vrienden
 .

Over deze bruiloft

Juliana en Alex trouwden al een tijd geleden maar hadden dat nog niet echt gevierd. De bruid van origine uit afkomstig uit Duitsland, de bruidegom uit Argentinië, beide werkende bij internationale organisaties en nu wonend in Den Haag maakte dat ze een zeer internationale groep mensen op hun bruiloft hadden. Ze besloten hun bruidsfeest te vieren bij Beachclub at Sea op het strand van Kijkduin in Den Haag. Hoewel de officiële ceremonie dus al had plaats gevonden werden een aantal tradities nu nog even ingehaald. Een patissier uit Brazilië, en vriendin van de bruid, maakte de gave taart (ombre mint met een leuke taarttopper van LEGO!) die uiteraard nog werd aangesneden. De bruid gooide haar bruidsboeket, die succesvol werd gevangen door een vriendin, er werd een groepsfoto gemaakt en er was tijd voor een buffet en speeches. Het eerder overgeslagen feest werd op het strand van ‘s-Gravenhage meer dan succesvol ingehaald.

.

Ben je geïnteresseerd in mijn trouwfotografie voor jouw strandbruiloft in Den Haag? Neem contact met ons op om te zien of je trouw datum nog beschikbaar is, je vraag te stellen, meer te weten te komen over onze trouwfotografie services in het buitenland, een afspraak te maken of ons te boeken. Ik hoor graag alles over jullie fantastische plannen!

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE