MENU

 

Catherine & Alex Verhaal

Deze verlovingshoot met de superleuke Alex en Catherine fotografeerde ik in Pílos in Messenië in Griekenland. Tahnee Sanders verzorgt de styling en werd geïnspireerd door de Griekse godin Gaia, de godin van de aarde. Gaia is de personificatie van moeder natuur en staat in verbinding met verzorging, onconditionele liefde en toewijding. De essentie van deze should ging niet om een hoop rekwisieten en een veelvoud aan styling maar gingover de connectie met de aarde en elkaar. Dit komt onder andere tot uitrukken in de blote voeten van het stel maar bijvoorbeeld ook in de locatie. Deze  verloving shoot vond plaats in olijfboomgaard en dit heeft een grote betekenis in Griekenland. Veel families hebben hun eigen olijfboomgaard in mijn eigen dorp. Het is niet ongebruikelijk dat deze olijfboomgaarden langer dan vijf of meer generaties in de familie zijn. Er zijn zelfs meer olijfbomen dan mensen in Griekenland. Ongeveer 130 miljoen olijfbomen ten opzichte van 11 miljoen mensen. Olijfbomen kunnen wel 600 jaar oud worden.

Styliste Tahnee Sanders aan het woord: “Greek philosopher Plotinus taught that beauty was not perceived with the outer sense, but with an internal or moral sense which upholds the good; that human reason and human soul beautiful beyond any object. We need to not break something down into parts to analyze its beauty, but rather see beauty in unity and simplicity. As a stylist it’s tempting to use things to help tell the story. But our subjects have beautiful stories all of their own. It’s our job to help them tell that story, not write one for them.”

Ben je geïnteresseerd om mij in te huren als jullie trouwfotograaf Griekenland of wil je me inhuren voor een love shoot in Griekenland? Neem snel contact met me op om te zien of jullie trouwdatum nog vrij is, meer te weten te komen over mijn trouwfotografie services in Griekenland, een kennismakingsgesprek in te plannen of om te boeken. Ik ben super benieuwd naar jullie plannen en hoor er graag alles over! Wie weet tot in Griekenland!

 

Leveranciers
 .
Stylist: Tahnee Sanders
.
Haar en make-up: Frantzeska Koukoula
.
Jurk: Free People
.
Locatie: Olijfboomgaard in Pílos, Messinia, Greece
.
Gepubliceerd op:
Fly Away Bride
Girls of Honour
 

Meer love shoots

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE