MENU
Róisín & Tom’s Verhaal

Róisín en Tom trouwde afgelopen zomer tijdens hun destination wedding op het sprookjesachtige Château de Lisse, een 14de eeuws kasteel in het zuiden van Frankrijk. Het was 1 van de mooiste bruiloften die ik heb mogen vastleggen en de zon liet zich de hele dag zien!

 

Getting ready

Róisín bereide zich voor in één van de mooie, lichte suites van het kasteel samen met haar moeder, haar 6 bruidsmeisjes. Met een gezonde spanning in de lucht en een eerste glas champagne was het een gezellige ochtend.

 

 

 

De ceremonie

De ceremonie vond plaats in de prachtige kapel in het kasteel zelf. Tijdens de plechtigheid zong een vriendin van het stel samen met een vriend die tevens gitaar speelde. Ook lazen een aantal familieleden mooie teksten. Samen met de gezellige Engelstalige BABS maakte dit de ceremonie erg mooi en grappig tegelijk.

 

 

De receptie

Buiten in de tuin van de locatie vond een receptie plaats die werd begeleid onder live muziek van een franse zangeres/accordioniste en later een live jazz trio. Het bruidspaar had voor Château de Lisse gekozen vanwege de vele opties die deze locatie bied en ze ook nog eens het hele weekend daar konden verblijven. Ze hadden voor een botanisch thema met wit en groen gekozen, waar ik helemaal blij van werd! Bruiloften bij Chateau de Lisse fotograferen vind ik fantastisch omdat de omgeving zo enorm mooi is, de staff superlief en gezellig is (en ze spreken allemaal zowel Engels als Frans!) en het eten echt fan-tas-tisch!

 

In de avond

Na de hapjes en drankjes tijdens de receptie volgde een verrukkelijk diner in de avond. Ze decoreerde de tafels en de locatie met klimop en prikkabels. Ik hou van prikkabels! Ze geven net wat meer licht op zwoele zomeravonden maar maken alles gezelliger in plaats van ongezelliger (zoals sommig anders licht). Voor het diner hadden ze een fancy opgediend diner van meerdere gangen. Na het diner ging de band mee naar de feestzaal waar het bruidspaar het dansfeest inzette met een slow dance. Na een uurtje feesten met de liveband, eindigde een geweldige DJ de avond.

Mijn lievelingsmoment van deze heerlijke dag was de korte fotosessie die we tijdens zonsondergang deden omdat het licht en de omgeving magisch mooi waren. Hoewel we maar 15 minuten hadden was het het zo waard om gebruik te maken van die mooie omstandigheden.

 

 

De stijl van de bruid & bruidegom

Róisín droeg 2 geweldige japonnen, Tom droeg een knap blauw kostuum en ze zagen er samen perfect uit. Róisín’s 1ste jurk was een geweldig ontwerp van Riki Dalal met een faux neck line met 3D bloemapplicaties en Tom’s op maat gemaakte pak en bijzondere das maakte een perfect plaatje in combinatie met de romantische omgeving. Maar met een bruid die werkt voor Engeland oudste, leidende kleding merk, was het geen verrassing dat deze bruiloft superstijlvol werd.

Ben jij op zoek naar een trouwfotograaf Frankrijk voor jouw relaxte en stijlvolle bruiloft? Neem snel contact op!

 

 

Leveranciers
 .
Weddingplanner: The Impeccable Pear
.

Bruidsjaponnen: Noya Collection by Riki Dalal & Made with Love Bridal via The Wedding Club

.
Oorbellen: Á la Collection
.
Catering: The Impeccable Chef
.
Locatie:  Château de Lisse, Reaup-Lisse, Lot-et-Garonne, Frankrijk
.
.
.
.
.

 

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE