fbpx
MENU

Leveranciers
 .
Kostuums:
 .
Best woman’s jurken:
.
Bloemdesign:
.
Ceremonie pianist en cellist:
Alex Beetschen
Natalie Hancock
beide voor de Royal Academy of Music
 .
Band:
 .
Catering:
The Gatherers
.
Groom prep locatie:
DoubleTree by Hilton Tower Bridge, Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
.
Ceremonie, diner en feest locatie:
Wilton’s Music Hall,
East End, Londen, Engeland, Verenigd Koninkrijk
.

Matt & Max’s Verhaal
Matt & Max hadden de ultieme musical/theater bruiloft! Uiteraard vond die plaats in een theater in de theaterhoofdstad van de Europa: Londen! En niet in zo maar een theater maar dé oudste nog bestaande Grand Music Hall (medio 19de eeuw gebouwd), in het oude East End district van Londen.
 .
Serieus, Matt en Max organiseerde zo ongeveer mijn droom bruiloft. Toen ik de zaal van Wilton’s Music Hall in London binnenliep sprongen letterlijk de tranen in m’n ogen van hoe mooi en magisch de pastel kleurige, afbrokkelende muren en de vele lichtjes er uit zagen. Maar de ongekend mooie theater trouwlocatie was pas het begin van de magie in deze bruiloft.
 .
Want Matt en Max zijn echte musical kenners. Matt volgende een studie Muziek aan de universiteit, zoals ik zelf ook deed. Max studeerde theaterwetenschap aan de universiteit, wat ik zelf ook deed. En net als ik, speelde ze zelf in een aantal musicals en toen ik hun programmaboekje (jep, ze hadden een programmaboekje met informatie over de bruiloft, alsof hun bruiloft een voorstelling was) bekeek zag ik dat tussen hun favorieten, musical componisten Stephen Sondheim (mijn favoriete musical componist) en Jason Robert Brown (mijn op 1 na meest favoriete componist) en de musicals Rent en The Wild Party staan. En ik maakte een vreugdedansje toen ik las wat er tijdens de ceremonie stond te gebeuren! Niet alleen zouden een aantal musical nummers worden gezongen maar er werden ook teksten gelezen uit His Dark Materials van Philip Pullman, een lied gezongen van de soundtrack van Baz Luhrman’s Romeo and Juliet en een voordracht van The Next 10 Minutes (1 van mijn favoriete liedjes) uit de musical The Last Five Years voorgedragen. En dat allemaal op het podium van dat prachtige theater. Tel daar de bergen confetti, 2 geweldige families, 2 geweldige locaties in 1 van mijn favoriete steden in mijn favoriete land, een playlist vol met musical songs, Postmodern Jukebox en de Puppini Sisters en natuurlijk de 2 geweldige bruidegommen zelf bij op en je krijgt het voor elkaar om deze fotograaf even stil te krijgen… Wow, wat fijn dat ik dit mocht vastleggen!
.

.

 

.
Ben je geïnteresseerd in mijn trouwfotografie voor jullie bruiloft in Londen, Kent, ergens anders in Engeland of zelfs ergens anders in Europa? Of misschien heeft jouw bruiloft een theater of musical thema en zoek je een fotograaf die zowel goed is in trouwfotografie als in theaterfotografie? Neem zsm contact op zodat ik kan checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum, jullie me je vraag (of 10!) kunnen stellen of een vrijblijvende afspraak te maken. Ik ben super benieuwd naar jullie trouwplannen (maar echt, ik wordt alleen al blij van de gedachte dat ik straks jullie aanvraag vol (theater)trouwplannen ontvang)!

.
.
.

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE