fbpx
MENU

Leveranciers
 .
Haar en make-up:
.
.
Catering:
.
.
Ceremonie, dinner en feest locatie:
Strandtent Barbarossa Beach, Scheveningen, Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
.
.
.
.
.
.
.

Madeleine & Niraj’s Verhaal
Als trouwfotograaf die gespecialiseerd is in bruiloften in het buitenland ben ik voor het fotograferen van de meeste bruiloften tenminste 3 dagen van huis. Het is voor mij daarom extra speciaal om een keer een bruiloft te fotograferen op loopafstand van mijn huis! Ik woon in Den Haag en op loopafstand van het Scheveningse strand. In de ochtend ging ik naar Madeleine en Niraj’s woonplaats Leiden maar na de bruiloft liep ik letterlijk naar huis. Scheveningen staat vol met prachtige trouwlocaties zoals het chique Paviljoen de Witte, het Circustheater en natuurlijk het epische Kurhaus. Ook het relaxte, alternatieve en bohemian bruidspaar heeft een ruime keuze in Scheveningen met plekken als het bohemian Beachclub Indigo, het relaxte Beachclub Naturel het bijna industriële Whoosah en je kunt zelfs trouwen in miniatuurpark Madurodam.
 .
Maar Madeleine en Niraj kozen ervoor om hun bruiloft te vieren bij 1 van de mooiste strandtenten van Scheveningen: Barbarossa Beachclub! Het hoge plafond en de moderne inrichting maken Beachclub Barbarossa heel bijzonder. En de heerlijke catering en de verzorgde aankleding tijdens hun ceremonie op het strand maken dat ik Madeleine en Niraj heel goed snap in deze keuze. Kijk mee met deze heerlijke strandbruiloft in mijn hometown, Scheveningen!
 .
 .
.

Ben je geïnteresseerd in mijn trouwfotografie voor jouw bruiloft in Scheveningen, Den Haag of ergens anders in Nederland of Europa? Neem meteen contact met me op om te zien of je trouwdatum nog beschikbaar is, om een vraag (of 3) te stellen, om meer te weten te komen over mijn trouwfotografie services in het buitenland, om een afspraak te maken of om me te boeken. Ik ben super benieuwd naar jullie fantastische plannen!

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE