MENU

Dit Californische koppel kwamen bij mij, als trouwfotograaf Frankrijk, terecht, via hun vrienden Anna & Nathan. Een jaar eerder fotografeerde ik een love shoot in Parijs voor Anna en Nathan. Hun vrienden Allie en Eric hadden mijn een paar maanden voor hun reis naar Parijs ingehuurd om ook een love shoot voor hen te fotograferen, maar toen Eric de dag voor onze shoot Allie ten huwelijk vroeg, veranderde hun love shoot eigenlijk in een verlovingsfotoshoot. Al mijn fotoshoots in Parijs start schiet ik tijdens zonsopgang of zonsondergang. De zonsopgang heeft als extra voordeel dat het op de meest populaire plekjes nog wat rustiger is dan aan het begin van de avond. Omdat Allie en Eric bovendien toch nog een jetlag hadden, was de keuze voor zonsopgang snel gemaakt.

We startten bij het Louvre Museum en vervolgende onze weg door Parijs, langs de oevers van de Seine, via de Pont Alexandre III, naar de Eiffel toren. De standaard plaatjes met de Eiffeltoren wilde zij (aangezien ze zelf film makers zijn van beroep) graag overslaan waardoor ze de rustigere plekjes rondom de Eiffeltoren konden opzoeken in plaats van het vaak drukke Trocadero plein.

Wil jij ook foto’s van jou en je partner in Parijs? Neem dan nu contact op!

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE