MENU
CLOSE

INFO

Kennismaking

Is mijn fotografie wat jullie zoeken? Via de contactpagina kan je een afspraak maken. Na het persoonlijke kennismakingsgesprek (bij mij op kantoor, telefonisch of via Skype) ga ik (Renate) langs op de lokaties waar jullie bruiloft plaats vindt. Ik maak testfoto’s zodat we (ik en een second shooter) op jullie trouwdag optimaal foto’s kunnen maken. Creatieve ideeën kan ik al van te voren uitwerken en letterlijke en figuurlijke valkuilen (afstapjes en lastige lichtsituaties) heb ik zo al van tevoren ontdekt.

Loveshoot

Als jullie er voor gekozen hebben een love shoot te boeken ontmoeten we elkaar een paar maanden voor jullie dag op een mooie plek in de stad of de natuur voor jullie loveshoot. Tijdens de loveshoot kunnen jullie wennen aan de camera en eventueel kunnen de foto’s gebruikt worden voor de uitnodigingen, een gastenboek of iets anders waar jullie in aanloop naar, of op de trouwdag zelf, foto’s voor nodig hebben.

Dé dag

Één week voor de bruiloft hebben we telefonisch contact. Ik kan alle eventuele nieuwe vragen beantwoorden en jullie kunnen me bijpraten over eventuele veranderingen of toevoegingen op jullie dag. Op jullie trouwdag beginnen we (Renate en één van onze second shooters) met de mooiste momenten vast te leggen tijdens de voorbereidingen. We blijven tot alle foto’s zijn gemaakt die nodig zijn om jullie hele dag voor altijd in herinnering te houden.

Na de bruiloft

Na de bruiloft bewerken we alle foto’s na. Binnen 48 uur stuur ik een preview waardoor jullie al een beetje kunnen nagenieten. Daarna zijn alle foto’s binnen twee maanden klaar en krijgen jullie een eigen online galerij (beveiligd met een password). Hierin kunnen jullie de foto’s bekijken en in hoge resolutie (fijn als je zelf prints of vergrotingen wilt maken) en web resolutie (fijn als je bijvoorbeeld een foto voor Facebook wilt gebruiken) downloaden. Ook kun je vanuit de galerij direct prints, vergrotingen en canvassen bestellen. Heel erg handig als je gasten ook bestellingen willen doen. Want dat kunnen ze helemaal zelf regelen zonder dat ze jouw daar voor nodig hebben. Tot slot kun je de galerij ook als app downloaden op je telefoon, makkelijk als je de foto’s aan familie en vrienden wil showen als je naast ze op de bank zit.

Jullie trouwalbum

Wanneer de foto’s klaar zijn is dat ook het moment waarop jullie kunnen aangeven of je zelf wilt bepalen welke foto’s er in het album komen of dat jullie die keuzes liever aan mij over laten. Vervolgens maak ik een – dan nog digitaal – proefalbum waarbij jullie eventueel nog aanpassingen kunnen maken (b.v. foto’s verwisselen, verwijderen of toevoegen, maar ook de kaft van jullie album kunnen jullie op dat moment nog veranderen). Wanneer het digitale proefexemplaar door jullie is goedgekeurd, wordt het album daarna (levertijd afhankelijk van de leverancier van het album dat jullie kiezen) binnen 50 werkdagen bij jullie thuis afgeleverd.

Wil je een afspraak maken of heb je een vraag? Bel 0031(0)614437993 of stuur een email.

CLOSE