MENU
Heleen & Siemen’s Verhaal

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto’s!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!” 

Heleen en Siemen trouwde in Juni in het 19de eeuwse hofje bij hun huis in de Jordaan in Amsterdam. Het was een geweldige dag waarbij de zon de hele dag scheen!

 

De voorbereidingen

Heleen bereidde zich voor met haar moeder en een aantal vriendinnen. Nadat iedereen gereed was liepen de meiden met z’n alle naar de ceremonie locatie. Siemen maakte zich thuis klaar, in 1 van de appartementen in het hofje waar de ceremonie plaats had. De bruidegom hoefde dus niet te reizen om bij de ceremonie te komen.

 

De geloften

De ceremonie werd geleid zat vol verrassing en werd geleid door 1 van vrienden van het bruidspaar. Zijden lintenen en lampjes aan slingers maakt het hofje nog mooier. Tijdens de ceremonie spraken Heleen en Siemen hun eigen geloften uit en de bruidegom zong als deel van zijn geloften zelfs een lied! Het was zo’n mooi en super persoonlijk moment.

 

De middag

Na de ceremonie namen ze al hun gasten mee om op 2 boten door de grachten van Amsterdam te varen en te lunchen. Waarna iedereen naar Landgoed de Olmenhorst vertrok voor een borrel, dinner en een dansfeest. Tijdens de borrel werden het bruidspaar verrast door hun vrienden met een muzikale flash mob, waarbij een aantal van de gasten een muziekinstrument bespeelde en iedereen het nummer ‘I’m gonna be (500 miles)’ begon te zingen. Heleen en Siemen hadden de locatie versierd met kleurrijke bloemen en dezelfde zijden linten als tijdens de ceremonie omdat die zo’n mooi sfeerbeeld creëerde.

Voor het vegetarische dinner schoof iedereen aan aan 1 tafel midden in de boomgaard, wat het dinner een toffe Italiaanse sfeer gaf. Tijdens het feest zorgde de Mad Donna’s dat iedereen uit z’n dak kon gaan op de dansvloer.

Het leukste moment van de dag vond ik de toffe flashmob, omdat ik het altijd fantastisch vind wanneer vrienden en familie zelf muziek spelen op een bruiloft. Ze begonnen “I’m gonna be (500 miles)” van The Proclaimers en dat vond ik erg toevallig omdat mijn vriend en ik op de heenweg naar Amsterdam nog naar dit nummer had geluisterd, op repeat (How I Met Your Mother style). Ook heel bijzonder was dat het koppel een speciale koffiecocktail had geregeld aan het eind van het dinner. Het was een speciaal recept van de bruidegom en dit heb ik nog niet eerder gezien op een bruiloft! Dat ze echte koffieliefhebber zijn was niet niet overdreven, want zelfs tijdens hun fotoshoot wilde ze nog even een stop maken bij hun favoriete koffiezaakje.

 

Hun outfits

Heleen droeg een prachtige bohemian Rue de Seine jurk van Wild at Heart Bridal en Siemen drong een mooi donker groen kostuum van Pakkend. Heleen’s flower crown werd ontworpen door Floks en Heleen’s haar en makeup werd weer fantastisch gedaan door The Wedding Chapter. Heleen en Siemen’s bruiloft had alles in zich wat ik mooi vind aan bruiloften en het had zo’n fijne relaxte sfeer. I love about weddings and it was so laid back.

Zijn jullie een bruiloft in de stad, een boomgaard of een elopement in Amsterdam, Londen of ergens anders in Europa en willen jullie mij misschien als jullie fotograaf, mail me en check meteen of ik nog vrij ben op jullie datum!

 

 

Leveranciers
 .
Trouwjurk: Wild at Heart Bridal, een design van Rue de Seine
.
Haar & Make-up: The Wedding Chapter
.
Pak: Pakkend
.
Ringen: Steinberg
.
Flower crown + boeket: Floks Bloemendesign
.
Salonboten: Sloepvrienden
.
Band: The Mad Donna’s
.
Video: Wit Photography
.
Ceremonie locatie: Een “hofje” in de Jordaan, Amsterdam
.
Receptie, dinner, feest en camping locatie: Olmenhorst, Lisserbroek
.
.
Gepubliceerd op:
Girls of Honour
.
.

 

 

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE