MENU

PRIJZEN

Pricing info for destination wedding photography packages in Paris, France and Italy

PRIJZEN

Een volledige dag trouwfotografie in Parijs, Londen of Nederland start bij €5100. Boek een gratis consult om een gepersonaliseerd prijsvoorstel te ontvangen.

Een volledige dag bruidsfotografie voor je elopement of bruiloft in een (ander) buitenland start bij €7200.

Alle pakketten bevatten volledige resolutie foto's geleverd in een online galerij, reiskosten en fotografie voor de gehele trouwdag. Boek een gratis consult om een persoonlijk prijsvoorstel te ontvangen.

Love shoots in Parijs

Neem contact op voor meer informatie.

BESCHIKBAARHEID IN 2024 & 2025

BOEK NU EEN KENNISMAKING

Ik hou van duidelijkheid, zeker als het om prijzen gaat en daarom zijn de prijzen van Wit Photography transparant en eenvoudig (ik haat verborgen extra kosten!). Stuur me snel een mailtje om de prijsbrochure te ontvangen. Prijzen worden aan de hand van jullie wensen samengesteld. Je bruiloft in het buitenland kan al vanaf €3900 worden vastgelegd. Ons meest geboekte pakket bevat:

 • Fotografie van de getting ready tot en met de 1ste paar dansen
 • Een fine art trouwalbum met linnen, velvet of zijde kaft
 • Fotografie door een award-winnende, relaxte, gezellige, journalistieke en ervaren fotograaf
 • Een 2de relaxte, gezellige, journalistieke en ervaren fotograaf (lees hier waarom 2 fotografen beter zijn dan 1)
 • Reiskosten binnen West-Europa*
 • Een kennismakingsgesprek waarin jullie mij alles kunnen vragen, ik alles te weten hoop te komen over jullie bruiloft en we met elkaar kennis kunnen maken (dit kan face-to-face bij mij op kantoor of per telefoon)
 • Advies van een professioneel fotograaf die zorgt dat jullie de best mogelijk foto’s krijgen zonder dat jullie compromissen hoeven te maken in hoe jullie je bruiloft willen vieren
 • 2 weken voor de bruiloft bellen we met elkaar zodat ik op de hoogte ben van last-minute veranderingen en kan ik eventuele nieuwe vragen voor jullie beantwoorden.
 • Een preview binnen een week na de bruiloft
 • Minimaal 400 epische, hoge resolutie, watermerk-vrije foto’s
 • Alle foto’s worden bewerkt in mijn specifieke stijl
 • Levering in een mooie online galerij/mobiele app
 • Alle foto’s worden geleverd in hoge resolutie (zodat je jullie foto’s voor persoonlijk gebruik kan laten afdrukken hoe en waar je maar wilt)
 • Plus alle foto’s in web resolutie (zodat je jullie foto’s snel en makkelijk kan delen op social media of met vrienden)
 • Via Wit Photography heb je toegang tot de beste fotografen, videografen en een groot assortiment van handgemaakte trouwalbums die alleen via professionele fotografen verkrijgbaar zijn

Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3

.


.

Bel of email me om een volledig prijsoverzicht te ontvangen zodat je alle pakketopties, a la carte prijzen en album prijzen naast elkaar kunt zien. Ik ben ronduit fan van elopements, dus twijfel niet om contact op te nemen hoe klein jullie bruiloft ook is of maak een vrijblijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek.

*De volgende landen vallen onder West-Europa: Oostenrijk, België, Kanaaleilanden, Tsjechië, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Hongarije, IJsland, Ierland, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Monaco, Nederland, Noorwegen, Portugal, Spanje, San Marino en Zwitserland. Ga je trouwen in een ander land? Ik ben er graag bij maar zal dan wel reiskosten moeten rekenen.

TROUWALBUMS

Tijdens het kennismakingsgesprek krijgen jullie proefalbums en alle mogelijkheden te zien. De keuze is volledig aan jullie: lay-flat of niet, in mini formaat of juist megalomaan groot, met een linnen, leren of zijde cover. Niet alleen in het kiezen van welk album maar ook in de samenstelling van jullie album vol speciale momenten gaat het om jullie voorkeur. Met alle liefde stel ik jullie album samen. Maar ook als jullie er de voorkeur aan geven om zelf de foto’s te selecteren die in het album komen, is dat mogelijk. In alle gevallen krijgen jullie eerst een digitale proefdruk te zien zodat ik naar aanleiding van jullie wensen nog dingen kan aanpassen.

Klaar om te beginnen? Heb je vragen?

Stuur een bericht!

Prijzen trouwfotograaf voor een bruiloft in het buitenland zoals Frankrijk of Santorini

"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Wat te gek!!!! Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee! 🙏🏻😍"

01
05
"ontzettend bedankt voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun bruiloft in Italië

“Wij wilden jullie nog ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

02
05
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken.
Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

03
05
"mensen vonden je zo leuk en relaxed"

Y&C

“Bedankt voor de fantastische foto’s!!!! Ze zijn echt heel mooi!
Een dikke 10.
We hebben ontzettend veel plezier gehad bij het maken van de foto’s en ook in de voorbereiding verliep alles heel duidelijk en prettig!
We zijn ontzettend blij dat je bij onze dag wilde zijn en heb ook van verschillende mensen die er bij waren gehoord dat ze je zo leuk en relaxed vonden!”

04
05
"We zijn je ongelofelijk dankbaar!"

Dominique & Davin

“Wat een geweldige foto’s! Met een fles wijn ernaast  ;) hebben we genoten om ons weer helemaal in onze bruiloft bubbel onder te dompelen. We zijn je ongelofelijk dankbaar voor het vastleggen van onze dag en zien alle details en belangrijke momenten en mensen terug. We zijn je ongelofelijk dankbaar!
Liefs Davin & Dominique”

05
05
CLOSE