MENU
Berit & Floris’s Verhaal

‘WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! Heeeeeeeel erg blij dat we voor gekozen hebben! Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!’

Toen Berit en Floris voor het eerst contact met me opnamen over hun bruiloft in Le marche in Italië, was ik meteen enthousiast! Ze waren een relaxte en intieme bruiloft in in het buitenland aan het plannen met een ceremonie in de buitenlucht, een fotoshoot in de oude ommuurde stad Urbino en zelfs een shoot bij zonsondergang! En ze wilde mij als hun trouwfotograaf in Italië! Tijdens hun kennismakingsgesprek was het meteen gezellig en ik kon niet wachten om hun destination wedding in Italië vast te leggen!
 .
Ik begon de ochtend bij Villa Marsi, waar bruid Berit zich in alle rust aan het voorbereiden was. Omdat Floris en Berit ceremonieel trouwde maakte het ze ook weinig uit als er wat uit zou lopen en de ceremonie wat later plaats zou vinden. Berit droeg een geweldige tea-length jurk met een geweldig faux hals opening en Floris droeg een donkergroen op maat gemaakt pak van Italiaanse makelij. Beide zagen ze er fantastisch uit. Na een first look reden we naar Urbino om een fotoshoot te doen samen met mijn tweede fotograaf en de videografen van Prachtige Bruid Films.
 .
De ceremonie vond plaats op het gazon van Villa Marsi, dat zorgde voor een romantische ceremonie met een fantastisch uitzicht! Ze hadden persoonlijk geloften geschreven, waar iedereen erg van genoot. Na de ceremonie liepen ze samen het gangpad door terwijl ze werden bedolven onder confetti. Om direct daarna de bruidstaart aan te snijden. Tijdens de receptie speelde een kwartet van saxofonisten film soundtracks en dat gaf een hele fijne sfeer. Tijdens het dinner zat iedereen aan 1 lange tafel, helemaal in Italiaanse stijl. Er waren mooie speeches en tussen de twee laatste gangen door maakte we nog even 20 minuten de mooiste plaatjes tijdens het mooie ‘Golden Hour’ zonlicht. Tijdens het dansfeest was er een DJ én een saxofonist! Terwijl Floris, Berit en hun gasten tot in de laatste uurtjes door danste, kwam deze heerlijke dag voor mij ten einde. Wat heb ik gelachen met deze twee geweldige mensen. Volgend jaar weer jongens?
.

Ben je op zoek naar een trouwfotograaf voor jouw bruiloft in Le Marche, Toscane of ergens anders in Italië of Europa? Neem snel contact met me op om te zien of je trouwdatum nog beschikbaar is, om een vraag (of 100) te stellen, om meer te weten te komen over mijn trouwfotografie services in het buitenland, om een afspraak te maken of om me te boeken. Ik ben superbenieuwd naar jullie fantastische plannen!

.

 

Leveranciers
 .
Bruidsjurk:
Nikita Bruidsmode
een design van Lou Lou
.
Schoenen:
Pepe Milan
.
Pak:
via Suits at Sea
.
Wedding planning:
Bride + Trouwen Italië
.
Muziek:
Saxofonist Daniele Mancini
Rossini Street Quartet
.
Catering + Locatie:

Villa Marsi, Le Marche, Italië

.

Gepubliceerd in/op:
Elsevier Weekblad
ThePerfectWedding.nl

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE