MENU
Lara & Tommie’s verhaal

“Wij wilden jullie nog ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

 

Een intieme, ontspannen en supermooie destination wedding in Italië met een pastelkleurig thema en maar 12 gasten!

Lara en Tommie trouwde in Juli in het mooie Vidovina, een oud landhouse in Ravenna in Italië. Hun ceremonie vond plaats bij Il Cardello, het voormalige woonhuis van een 19de eeuwse dichter en tegenwoordig een museum. Iedereen was zo vrolijk en het weer was ook nog eens fantastisch!

 

Bruid en bruidegom kleden zich aan

Lara en Tommie bereidde zich voor bij Vidovina, waar zij en hun gasten de hele week rondom de bruiloft verbleven. Beide hadden hun moeder bij zich en de sfeer was overal relaxed. Nadat iedereen hun mooie, op elkaar afgestemde, kleding aan had reed de groep de berg af naar beneden voor de ceremonie. Terwijl men beneden wachten op de aankomst van de bruid, draaide de gast verantwoordelijk voor de muziek, het nummer ‘Hot in Here’ van Nelly. Iedereen lag dubbel want met 35 graden en de ceremoniesetting in de volle zon, had iedereen het op z’n zachtst gezegd “een beetje warm”.

 

Intiem trouwen in Italië - bruidspaar tijdens zonsondergang op hun elopement

 

Het serieuze gedeelte

De ceremonie was heel kort maar krachtig op het gazon van het  museum. Tijdens de ceremonie leidde de vader van de bruid de ceremonie met een inleiding op hun geloften.  Het was een hele leuke, hete en korte bijeenkomst. Maar desalniettemin een hele emotionele. Ze decoreerde de locatie met lavendel en  eucalyptus, vanwege de mooie pastelkleuren en omdat ze gedroogd waren ook nog perfect om mee te nemen op reis naar Italië.

 

 

De middag

Ze sneden de bruidstaart aan, lunchte samen, deden een fotoshoot, sprongen in het zwembad en deden een hapje en een drankje in de middag. Een intiem familiedinner volgde in de avond. Als dinner hadden ze een 6 gangen diner, zo’n beetje het heerlijkste Italiaanse eten dat ik ooit heb geproefd.

Voor mij was het meest memorabele moment van de dag de borrel met hapjes, drankjes en een eerste dans tijdens het blauwe uurtje, omdat het zo’n romantisch en mooi moment was.  Tijdens het dinner waren er een aantal mooie speeches en ze eindigde de dag met een sparkler exit. Waarna ze terug keerde naar hun huis voor deze week, Vidovina.

Lara en Tommie’s bruiloft was zo relaxed en had zo’n gezellige sfeer. Hier is hun pastelkleurige, relaxte destination bruiloft!

Als jij op zoek bent naar een trouwfotograaf in Italië voor je bruiloft, mail nu voor meer informatie!

 

 

Leveranciers
 .
Bruidsjurk: Koonings, een ontwerp van Sottero & Midgley
.
Kostuum: Hugo Boss
.
Ringen: Sanne Swart Goudsmit
.
Stationery: Art Studio Funk Design
.
Getting ready en Lunch locatie: Vidovina, Toscane, Italië
.
Catering en ceremonie locatie: Il Cardello Locanda, Toscane, Italië
.
.

 

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE