fbpx
MENU

Amanda en Wesley kozen voor de prachtige architectuur van Parijs, de stad der liefde, als de achtergrond voor hun love shoot. Ik heb super veel lol gehad met dit stel dat helemaal vanuit Minnesota naar Parijs kwam. Jep, Minnesota in de Verenigde Staten. We bezochten de Eiffel toren, Trocadèro, het Grand Palais, een typisch Frans cafe, de mooie Parijse bruggen en natuurlijk de wereldberoemde Musée du Louvre. En mocht je je afvragen waar die geweldige rok met pailletjes van Amanda vandaan komt: Clad & Cloth.

Ben je geïnteresseerd in mijn trouwfotografie voor je bruiloft in de Provence, Parijs, St. Tropez of ergens anders in Frankrijk of wil je me inhuren voor een love shoot in Parijs or Disneyland? Neem snel contact met me op om te zien of jullie trouwdatum nog vrij is, meer te weten te komen over mijn trouwfotografie services in Frankrijk, een kennismakingsgesprek in te plannen of om te boeken. Ik ben super benieuwd naar jullie plannen en hoor er graag alles over! Wie weet tot in Frankrijk!

 

Meer love shoots

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE