MENU

Anna en Nathan kwamen naar Parijs om hun verloving na te spelen. Dat klinkt misschien heel cheesy maar is eigenlijk heel lief. Toen Nathan een paar jaar geleden Anna ten huwelijk vroeg had hij haar zo graag in Anna’s lievelingsstad, aan de voet van de Eiffeltoren ten huwelijk gevraagd. Anna verloor haar hart aan Parijs toen zij er studeerde. Als beginnend actrice en cinematograaf in California was het financieel niet mogelijk om naar Frankrijk af te reizen. Nathan vroeg Anna daarom op het strand van het prachtige Oregon ten huwelijk maar nam een enorme print mee van de Eiffeltoren om toch een stukje Parijs in het aanzoek op te nemen. Nu Anna eindelijk ‘haar stad’ aan Nathan kon laten zien vonden ze het ook een heel tof idee om alsnog foto’s te maken in de Franse hoofdstad. We begonnen de shoot uiteraard bij de Eiffel toren en het Trocadèro, waarna we onze weg vervolgde naar een typisch Parijs cafe, natuurlijk het wereldberoemde Musée du Louvre en een van de vele mooie oevers langs de Seine. Wat was het fijn om deze twee lieve, gezellige en mooie mensen voor mijn camera te mogen hebben!

Ben je geïnteresseerd om mij in te huren als jullie trouwfotograaf Frankrijk voor je bruiloft in de Provence, Parijs, St. Tropez, Nice, Cannes, Disneyland Parijs of ergens anders in Frankrijk of wil je me inhuren voor een love shoot in Parijs of Disneyland? Neem snel contact met me op om te zien of jullie trouwdatum nog vrij is, meer te weten te komen over mijn trouwfotografie services in Frankrijk, een kennismakingsgesprek in te plannen of om te boeken. Ik ben super benieuwd naar jullie plannen en hoor er graag alles over! Wie weet tot in Frankrijk!

 

Meer love shoots

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE