MENU
Over deze inspiratie shoot

Met de Griekse godin Mnemosyne, de godin van het geheugen en de herinnering, als inspiratiebron creëerde stylist Tahnee Sanders deze shoot in Methoni Castle, een middeleeuwse ommuurde stad, aan de kust van de Peloponnesus in Griekenland. Mnemosyne is de moeder van alle godinnen en haar naam komt nog steeds voor in de hedendaagse Griekse taal. Haar naam wordt gebruikt als een woord dat staat voor hoe men zich iets herinnerde voor dat het schrift bestond.

Met het kasteel als de achtergrond werd dit een delicate een lichte shoot die uit een andere wereld lijkt te komen. Ze heeft tot doel om te laten zien hoe de geschiedenis van een persoon zelf, deel is van een bruiloft. De locatie nodigt je uit om je voor te stellen welke verhalen het kasteel in zou kunnen vertellen. Het concept van herinnering en echo’s uit het verleden is terug te zien in ieder detail, Van de locatie die werd gebouwd door de Venetië-ers vanaf het jaar 1209 tot de handgeschreven stationery van de hand van Tara Spencer en van de ring die van een Atheense markt afkomt en een antieke Griekse kalender munt afbeeldt tot de verhalen die de tattoo’s van de bruid vertellen.

Ga jij trouwen in Griekenland en zou je wel een Nederlandstalige trouwfotograaf willen? Mail of bel me om te zien of ik nog beschikbaar ben op je trouwdatum. Het licht is nergens zo mooi als in Griekenland en ik fotografeer daarom heel graag in dit prachtige land en met meerdere vestigingsplaatsen in Europa kost het je niets extra om mij in te huren in plaats van een Griekse trouwfotograaf. Laat me snel jullie trouwdatum en locatie weten en ik stuur je een offerte op maat. Wie weet tot in Griekenland!

 

Leveranciers
 .
Stylist: Tahnee Sanders
.
Bloem design: Celsia Floral
.
Haar en make-up: Frantzeska Koukoula
.
Taart: Anna Elizabeth Cakes
.
Kalligrafie + stationery: Tara Spencer
.
Trouwjurk: Cinobi Cinobi
.
Kostuum: Zara
.
Linten: Stella Wolfe
.
Ring box: The Mrs Box
.
Stoelen: Zazoo Event Rentals
.
Servies: Anthropologie + Griekse antiek markten
.
Locatie: Methoni Castle, Messinia, Greece

 

Meer styled shoots

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE