MENU
Sonja & Johan’s verhaal

‘Wat te gek!!!! Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨
ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍

Ik ontmoette Sonja voor het eerst op trouwbeurs Engaged. Ze vertelde me over haar bruiloft die in een boomgaard zou plaats vinden in Zuidschermer (een dorp in de buurt van Amsterdam), en ik werd meteen enthousiast – want zij en Johan waren een geweldig mooie en stijlvolle dusty blue bruiloft aan het organiseren. Met een ceremonie in de buitenlucht, een live swing band en een fotoshoot bij zonsondergang. Tijdens ons kennismakingsgesprek bleken Sonja en Johan superleuk en lief en ik kon niet wachten tot hun bruiloft begon!

 

First look

We begonnen s’ochtends bij hun thuis, waar beide in aparte ruimtes zich aan het voorbereiden waren. Sonja was omringd door haar vriendinnen, dochters en ouders. Ze droeg een prachtige moderne en flowy bruidsjurk en Johan droeg een supermooi lichtblauw/grijs pak en ze zagen er fantastisch uit. Na de first look vertrokken we naar het duingebied in de buurt voor de shoot. Samen met mijn tweede fotograaf en videograaf Inge van Oh Wonder Films maakte we de tofste plaatjes van deze twee mooie mensen in dit fantastische landschap.

 

De geloften

Sonja en Johan hadden zelf geloften geschreven en die deelden ze met elkaar tijdens de fotoshoot. Op dit manier konden ze hun ceremonie klein maar fijn houden houden zodat hun kinderen niet verveeld zouden raken. De ceremonie zelf vond plaats in de boomgaard van het bruidspaar en werd begeleid door live muziek van The Big Swingers. Na de ceremonie werden ze bedolven door confetti en sneden ze de bruidstaart aan. Een heerlijke taart van Sprinkles Bakery, gemaakt van  botercrème in precies de goede tint dusty blauw.

 

Na de ceremonie

Tijdens de receptie speelde The Big Swingers in een kleine formatie van zanger, saxofoon en piano, wat de receptie een fijne ontspannen sfeer gaf. Tijdens het diner zat iedereen aan 2 lange tafels, gestyled by Te Leuk Trouwen. Na het diner, creëerde de bruid een heel speciaal moment. Ze verzamelde al haar vriendinnen en nam hen mee naar de boomgaard en gaf elk van hen een eigen speech, waarin ze vertelde waarom ze van hen hield en ze bedankte hen dat ze haar vriendinnen zijn. Hierop volgde een shoot bij zonsondergang in een tarweveld in de buurt. En nadat we terug waren begon de band en ging iedereen de dansvloer op. Ook op de dansvloer was er confetti, wat direct een hit was. Terwijl de bruid, de bruidegom en hun gasten tot in de vroege uurtjes danste kwam deze heerlijke, mooie dag voor ons ten einde. Wat een feestje om deze dag vol emoties en niet te vergeten alle mooie details die bruid (en collega trouwfotograaf) Sonja zorgvuldig had uitgekozen, vast te mogen leggen.

 

Tip van het bruidspaar

Sonja en Johan ontmoette elkaar meer dan 10 jaar geleden en als trouwfotograaf heeft Sonja al heeft wat bruiloften in allerlei soorten en maten gezien.  Hun advies voor toekomstige bruidsparen: “Als je een bruiloft aan het organiseren bent, zorg dan dat je leveranciers inhuurt die vertrouwt, dan kun je op je bruiloft echt relaxen en hoef je je geen zorgen te maken omdat je weet dat alles precies zo wordt als je besproken hebt.”

Ben jij op zoek naar fine art bruidsfotograaf met een journalistieke werkwijze voor jullie bruiloft in jullie favoriete stad, een mooie boomgaard of een bruiloft of elopement in het buitenland, neem dan snel contact op! Ik wil alles horen over jullie plannen!

 

 

 

Dream team van leveranciers
Bruidsjurk: Van Os Bruidsmode, een ontwerp van Rembo Styling
Haar & Make-up: Karen Krist
Styling: Te Leuk Trouwen
Ringen: Judigje Edelsmid
Bloem Design: Édénique Floral Design
Bruidstaart: Sprinkles Bakery
Muziek: The Big Swingers
Video: Oh Wonder Films
Uitnodigingen: La Lettre
Borden Kalligrafie: Kellygrafie
Vow books: Elmo Paper Stories
Confetti: Bladconfetti
Styling board achtergrond details: Feline Styling Boards
Catering: Meatballs en zo
Locatie: Zuidschermer bij Amsterdam, Nederland
.
Gepubliceerd in/op:
Elsevier Magazine
The Perfect Wedding

 

 

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE