MENU

Zoek jij een trouwfotograaf in Parijs of een trouwfotograaf voor jouw bruiloft in Frankrijk? Neem nu contact op om te zien of ik nog beschikbaar ben voor jullie trouwdatum!

 

Winnie & Kim’s verhaal

Winnie en Kim waren een traditionele bruiloft in hun woonplaats Chicago aan het plannen toen ze zich realiseerde dat ze liever een intieme ceremonie met alleen hun beste vrienden wilde. Als echte liefhebbers van oude architectuur en de lichtstad, was de keuze voor een elopement in Parijs snel voor hen gemaakt. Het Amerikaanse koppel begon daarom met het plannen van een kleine bruiloft met slechts 15 van hun dierbaarste vrienden in Hotel Ritz in de stad der liefde.

 

Confetti van rozenblaadjes tijdens een Parijse bruiloft bij het Ritz Hotel

 

 

In de groene oase van de Grand Jardin in het Ritz hotel werd de ceremonie geleid door een goede vriendin (en bridesmaid) van Winnie en Kim. Het werd een superpersoonlijke ceremonie waarbij veel gelachen werd, maar toen Winnie tijdens een treuriger moment een traan liet, had Kim direct een zakdoek voor haar klaar, een superlief moment. In tegenstelling tot Nederlandse ceremonies is het bij Amerikaanse trouwceremonies gebruikelijk dat de bruid en bruidegom de gehele ceremonie staan. Wat hele mooie foto’s geeft, zeker met de mooie bloemenboog backdrop die Kahina Events had gemaakt.

Aansluitend aan de ceremonie was er een receptie met champagne en een lunch in de Salon d’Été  van de Ritz die uit komt op de terrastuin van de Grand Jardin. Met onder andere watermeloensoep (die ik nooit ga vergeten, omg zo lekker!), citrus verrine, brioches, vanille eclairs en andere Parijse lekkernijen én speeches van de bruidegom, de bruid, de ‘best man‘ en de beide ‘maids of honour‘. De lunch werd afgesloten met het aansnijden (en uiteraard eten ;) ) van de bruidstaart.

 

Een bridal party met bruidsmeisjes, een maid of honour en een best man

 

Hierna gingen we met de gehele ‘bridal party‘ Parijs in voor foto’s bij het Louvre, Trocadéro en Tuileries Gardens. M.u.v. 3 gasten maakte alle genodigde onderdeel uit van de bridal party, oftewel de verzamelnaam van de bruidsmeisjes, de maids of honour (2 in dit geval!) en de best man. Net toen we de shoot afsloten begon het te regenen. Perfecte timing! Want daarna nam ik afscheid van het bruidspaar en hun gasten, terwijl zij aan tafel gingen voor een diner op een avond cruise op de rivier de Seine.

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE