MENU
James & Lieneke’s Verhaal
Lieneke en James waren voorbereid op een regenachtige bruiloft, er zaten paraplu’s in de goodiebags bij aankomst van de gasten en de hele bruiloft kon binnen plaats vinden. Immers als je besluit te trouwen in Schotland (omdat de familie van de bruid in Nederland woont en de familie van de bruidegom in Manchester en er dus hoe dan ook een hele boel gereisd moet gaan worden) bereid je je voor op mistige bergen, grijze wolkenluchten en sowieso regen. Maar wat een verrassing dat het hun hele bruiloftsweekend lekker zonnig en zo’n 18ºC was! De familie en vrienden van James (inclusief zijn vader met een antieke Rolls Royce) waren vanuit Manchester naar Aberdeenshire komen rijden en de andere familie en vrienden van de bruid en bruidegom waren (net als ik) vrijdagochtend op het vliegtuig gestapt vanuit Nederland, Zweden, Peru, Zwitserland, Australië en Canada.
 .
We begonnen met een heerlijke lunch (met scones met jam en clotted cream!), een whiskey proeverij (terwijl ik de fotoshoot locaties aan het onderzoeken was ;) ) en een ceremony rehearsal in St. Palladius Church. Daarna kwam de heuse chippy van met fish en chips van The Bay naar het kasteel om iedereen van eten te voorzien. Zelf ben ik vegetariër en oooh! lucky me, ik kreeg dus tempura (I love tempura!) met patat. s’Avonds werden we goed vermaakt door de muzikale talenten (en een film muziek pub quiz! yay!) van Mike Eriksson aka Yellow Mike.
 .
Na een goede nachtrust (voor wie op tijd was gaan slapen ;) ) maakte de bruid en bruidegom zich klaar aan verschillende uiteinden van het kasteel. Ook Lieneke’s 3 volwassen bruidsmeisjes, James zijn best man en hun beide ouders maakte zich op voor de grote dag maar Lieneke’s kleine nichtje was alvast een voorbode van de reacties van de gasten in de kerk. De meeste bruiden dragen niet direct een alledaagse outfit op hun bruiloft maar van Lieneke’s geweldige jurk, met een meters lange sleep, vielen de monden letterlijk open! Zelfs de live doedelzakspeelster leidde de aandacht niet van deze adembenemende bruid af.
 .
Volgend op de mooie ceremonie, geleid door een vicar uit Zuid-Afrika en met muziek van Mike, ging ik met het bruidspaar de berg op naar een kleine ruïne (als je geen ruïne gezien hebt, ben je natuurlijk niet in Schotland geweest). En na de fotosessie was het al weer tijd voor het heerlijke 3 gangen diner, waarna het bruidspaar de bruidstaart aansneed. Met een zwaard! Daarna volgde uiteraard een eerste dans (stiekem eigenlijk 2, eerst onder gitaarmuziek van Mike en daarna onder leiding van DJ Mark) en het gooien van het bruidsboeket (jup de vangster was heul erg vastberaden om te winnen). Na een avond vol dans, een midnight buffet en het oplaten van wensballonnen viel de nacht over Drumtochty Castle. De volgende ochtend was er een gezellig Engels ontbijt en een bedankje van het bruidspaar voor iedereen die iets betekend had voor de bruiloft. In de middag vertrok het bruidspaar voor een week vakantie in Schotland en reisde ik weer naar Nederland (om de volgende dag al weer naar IJsland af te reizen maar dat is voor een volgend bericht).
.
.

Ben je geïnteresseerd in mijn trouwfotografie voor jouw bruiloft in Schotland, Engeland of ergens anders in Europa? Neem contact met ons op om te zien of je trouwdatum nog beschikbaar is, je vraag te stellen, meer te weten te komen over onze trouwfotografie services in het buitenland, een afspraak te maken of ons te boeken. Ik hoor graag alles over jullie fantastische plannen!

 

 

Leveranciers
 .
Ringen: Goudsmederij eMM
 .
Bruidsjurk: Koonings, een design van Agora
.
Visagiste en haarstyliste: Bespoke Hair & Beauty
.
Kostuum bruidegom: Hugo Boss
 .
Bloemen: Nicky Walker Florist
 .
Muziek:
Doedelzakspeler: Julie Brinklow van Thistle Piping
Zanger/Gitarist: Mike Eriksson
DJ: Mark Wild
.
Ceremonie locatie: St. Palladius Church, Auchenblae, Aberdeenshire, Schotland
.
Catering + Diner, feest en slaap locatie: Drumtochty Castle, Auchenblae, Aberdeenshire, Schotland
.
Featured in/on:
ZankYou USA
ZankYou UK
ZankYou Nederland
.
.
.
.
.
.

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto\’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Schotland, Engeland, Frankrijk of elders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt super blij van het lezen van jullie plannen voor je bruiloft!

\"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!\"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto\'s!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
\"Echt super mooi!!!!\"

Sonja & Johan

\"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍\"

02
05
\"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!\"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto\'s\"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto\'s, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken\"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE