MENU
Rosanne & Robert’s verhaal

“Open zojuist de foto’s die je hebt gestuurd voor de Elsevier en zit met tranen in mijn ogen op m’n werk. Ze zijn geweldig!”
-Rosanne via WhatsApp

Rosanne en Robert trouwde in Maart in de Tiroler bergen bij Gasthaus Steinberg, een openluchtkapel in Westendorf. Het was een prachtige dag en zon scheen de hele dag!
 .

De voorbereidingen

Rosanne maakte zich klaar voor de bruiloft in haar ouders vakantie accommodatie met haar ouders en hun hondjes. De bruid reed met haar broers mega grote Ford naar de ceremonie. Robert bereidde zich ook voor met zijn ouders en reed naar de ceremonie met zijn ouders en broers en zussen. Toen de gasten arriveerde, werden ze verrast door het indrukwekkende landschap en de eindbestemming, het kleine openluchtkappelletje gebouwd tegen een berg aan gebouwd.

 

De ceremonie in de openlucht

De intieme ceremonie vond plaats in het mooie kappelletje op het terrein van Gasthaus Steinberg. Met de Oostenrijkse bergen als de achtergrond en de elegante styling van Trouwen in Oostenrijk, was het een sprookjesachtige setting. Tijdens de ceremonie las het bruidspaar hun zelfgeschreven geloften voor. Dit maakte de ceremonie super persoonlijk en emotioneel. Charlotte van Trouwen in Oostenrijk leidde de ceremonie, zoals alleen zij dat kan. Het is altijd weer fijn om met haar te werken, ze is grappig, attend en weet hoe ze echt hoe ze een verhaal moet overbrengen.

 

Na de Ceremonie

De receptie vond plaats op het terras van de locatie. Ze kozen Gasthaus Steinberg namelijk vanwege de vele opties die Gasthaus Steinberg bied en natuurlijk vanwege het schattige kappelletje. Het was een bruiloft met veel bloemen, wat ik altijd extra leuk vind, maar winterbruiloften met veel bloemen komen niet zo vaak voor dus dat was extra leuk om vast te mogen leggen. Een naked cake (uiteraard ook met bloemen ;) ) werd aangesneden, er werd een toast uitgebracht op het bruidspaar en de middag was gevuld met gezelligheid en live muziek.

Ze hadden een traditioneel Oostenrijks duo dat muziek speelde tijdens de middag en s’avonds was een verrassingsoptreden. Robert had namelijk voor Rosanne geregeld dat 1 van haar favoriete Nederlandse artiesten kwam optreden. Ook de avondlocatie was versierd met winters decor, kaarsen, en natuurlijk bloemen, want Rosanne werkt in de bloemenbranche.

 

Hun outfits

Rosanne droeg een schitterende, modern, kanten bruidsjapon van Yolancris en Robert droeg een donkerbruin kostuum, gemaakt door Michael & Giso en beide zagen er waanzinnig mooi uit. Rosanne’s schoenen waren precies de kleur van haar jurk, maar zorgde wel dat haar voeten lekker warm bleven in de ijzige sneeuw. En Robert’s schoenen matchte dan weer precies bij Rosanne’s schoenen, maar dan uiteraard in een kleur die matchte bij zijn pak.

Rosanne en Robert’s bruiloft was zo ontzettend fijn en relaxt, en dus ook geweldig om vast te mogen leggen. Scroll naar beneden om de slideshow te bekijken.

Ben jij op zoek naar een relaxte, award winnende trouwfotograaf voor je intieme winterbruiloft of elopement in Kirchberg, Oostenrijk of ergens anders in Europa bel of mail me. Ik kan niet wachten om alles over jullie trouwplannen te horen!

 

 

Leveranciers
 .
Bruidsjurk:
 Bloomfeld Luxury Bridal
een design van Yolancris
.
Ringen & Oorbellen:
Liesbeth Busman
.
Kostuum:


.
Ceremonie styling:

.
Ceremonie locatie:
Gasthaus Steinberg, Westendorf, Oostenrijk
.
Stationery:
Cottonbird
.
Receptie/Dinner/Dansfeest locatie:
Boarstadl, Westendorf, Oostenrijk
.
Gepubliceerd in/op:
Elsevier Weekblad
Het Boek Over Trouwen
Wandering Weddings
.
.
.
.

 

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Oostenrijk, Italië, Frankrijk of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt super blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Ik fotografeer al 8 jaar bruiloften in het buitenland, graag deel ik met je wat de 10 adviezen zijn die al mijn bruidsparen overnemen voor hun bruiloft. Ze zijn voor jou en helemaal gratis.

DOWNLOAD DE GIDS

Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

01
05
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

02
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

03
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE