MENU

Trouwfotograaf Santorini

.

Trouwfotografie Santorini

.

Trouwfotograaf Santorini

Waarschijnlijk was jij aan het googlen omdat je op zoek bent naar een trouwfotograaf Griekenland op Santorini. We hebben deze pagina speciaal gemaakt voor mensen die net als jij op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor hun bruiloft op Santorini. Welkom! :)

Ik ben Renate van Dijk en ik ben trouwfotograaf en oprichter van Wit Photography. Ik ben gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften in Europa en ben gevestigd in Den Haag, Londen en Belgrado. Ik fotografeer bruiloften in heel Europa en ben dol op bruiloften in het buitenland. Neem een kijkje in mijn trouwfotografie portfolio en ontdek waar ik door deze passie al allemaal heen ben gereist. Ik zou heel erg graag jullie bruiloft op Santorini fotograferen omdat the licht in Griekenland het allermooiste licht is dat ik ken, Santorini epic is, ik verslaafd ben aan reizen (ik ben wel eens met mijn vader mee geweest op roadtrip om maar 2 uur in Engeland te kunnen zijn) en het allerliefst op reis ben om twee awesome mensen te fotograferen op de mooiste plekken in de wereld. Lees hier waarom ik zo van bruiloften in Griekenland hou.

Trouwfotograaf Santorini - Je Nederlandse trouwfotograaf op Santorini

Trouwen op Santorini

Nu je en klein beetje over mij weet, hoor ik graag meer over jullie! Ik hoor graag al jou plannen en ideeën voor jullie bruiloft. Vul dit email formulier in of email me jullie verhaal in je eigen woorden naar info@wit-photography.com zodat ik kan checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en kan zien of ik en mijn fotografie bij jullie zouden passen. Wanneer je het formulier invult en me wat vertelt over jullie plannen dan mail of bel ik jullie zsm terug (in elk geval binnen 48 uur) om te bespreken of ik jullie bruiloft of elopement op Santorini kan fotograferen.

.

Santorini trouwfotograaf

.

CLOSE