MENU
CLOSE

Trouwfotograaf Toscane

Stockholm trouwfotograaf - Bruid en bruidegom worden bedolven onder confetti tijdens hun bruiloft in Engeland

 .

Trouwfotograaf Toscane

Waarschijnlijk was jij aan het googlen omdat je op zoek bent naar een trouwfotograaf in Toscane. We hebben deze pagina speciaal gemaakt voor mensen die net als jij op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor hun bruiloft in Toscane. Welkom! :)

Ik ben Renate van Dijk en ik ben trouwfotograaf en oprichter van Wit Photography. Ik ben gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften in Europa en ben gevestigd in Den Haag, Londen en Novi Sad. Ik fotografeerde bruiloften in heel Europa en ben dol op bruiloften in het buitenland. Neem een kijkje in mijn trouwfotografie portfolio en ontdek waar ik i.v.m. deze passie al allemaal heen ben gereist. Ik zou heel erg graag jullie bruiloft in Toscane fotograferen omdat ik verslaafd ben aan reizen (ik ben wel eens met mijn vader mee geweest op roadtrip om maar 2 uur in Engeland te kunnen zijn) maar het allerliefst ben ik op reis om twee awesome mensen te fotograferen op de mooiste plekken in de wereld.

 

Trouwfotograaf Toscane - Nederlandse trouwfotograaf in Toscane
Trouwen in Toscane

Nu je en klein beetje over mij weet, hoor ik graag meer over jou! Ik hoor graag al jou plannen en ideeën voor jullie bruiloft. Vul dit email formulier in of email me jullie verhaal in je eigen woorden naar info@wit-photography.com zodat ik kan checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en kan zien of ik en mijn fotografie bij jullie zouden passen. Wanneer je het formulier invult en me wat vertelt over jullie plannen dan mail of bel ik jullie zsm terug (in elk geval binnen 48 uur) om te bespreken of ik jullie bruiloft in Toscane kan fotograferen.

Tot snel!

Renate

 

 

Toscaanse trouwfotograaf Trouwfotograaf Toscane Florence

Trouwfotograaf Toscane

Een Nederlands-Engelstalige trouwfotograaf in Toscane

 

 

 

CLOSE