MENU

Backdrop ideeën voor een epische trouwceremonie

De Bloemenboog backdrop

Met een bloemenboog als achtergrond ben je zeker van een echte eye-catcher in je ceremonie setting. Deze bloemenboog was het werk van de Franse Event & Floral Stylist Kahina Events.

De omgeving als achtergrond

Wanneer je voor een toffe locatie kiest wil je misschien wel geen backdrop, want wat is er mooier dan het Atlasgebergte (zie foto)/het kasteel dat je hebt afgehuurd/de Côte d’Azur/het Como Meer op de achtergrond? Hoewel ik de gedachte snap, zorgt een backdrop voor je ceremonie wel voor een extra gelaagdheid en een nog mooiere ceremoniesetting!

Trouwceremonie bij Het Spaansche Hof in Den Haag, Styling door SBSN en bloedontwerp door Edénique Floral Design

Het zitje omringd door bloemen

Dit is nog eens een sprookje! Deze setting werd gecreëerd door wedding styliste SBSN in samenwerking van Edénique Floral Design.

Een vorm omlijst met bloemen, olijftakken of eucalyptus

Een 6 hoek, driehoek of rondje aangekleed met bladgroen en je favoriete bloemen. In bovenstaande foto gecreëerd door Il Matrimonio Italiano.

Een bruidspaar kust elkaar voor de backdrop van hun ceremonie bij Asylum Londen in Engeland

De aangeklede achtergrond

Een mooie ruimte wil je misschien niet blokken door er een volledige backdrop voor te zetten, wel kan het tof zijn om die achtergrond aan te kleden zoals hier werd gedaan door stylist Valentina van The Stars Inside voor een ceremonie setting in Asylum London.

Bruid en bruidegom bij een trouwceremonie tussen de olijfbomen bij Castell d'Emporda

Het berken frame als backdrop

De eenvoud van het wit-zwarte hout van berkenboompjes is perfect voor een minimalistisch, elegante backdrop. Deze backdrop werd in Spanje gemaakt door Lali Cabaní.

Achtergrond van doeken

Mooie stof gedrapeerd over bijvoorbeeld de takken van een grote boom of zoals in boven staande foto over het frame van een buitenkapel kan vaak al voldoende zijn om een ceremonie setting aankleden. Zoals deze buitenkapel die door Trouwen in Oostenrijk werd versierd.

Backdrop van een stalen frame

Een moderne, elegante optie is het stalen frame met daaraan 2 of 3 bloemstukken bevestigd, bovenstaande werd gemaakt door ByMacs.

Wil je nog meer inspiratie voor toffe backdrops op je bruiloft, kijk op mijn ceremony Pinterest bord. Of als je inspiratie zoekt voor het bedenken van je eigen bedachte, kijk op mijn backdrop inspiration Pinterest bord.

Sla deze post op op je pinterest bord:

Pin Backdrop ideeën voor je bruiloft of elopement ceremonie

Uitgeroepen tot 1 van de 20 beste bruidsfotografen door internationale trouwwebsite ZankYou!

 

Winnaar van WeddingWire‘s
Couples’ Choice Award 2020 & 2021

 

CLOSE