MENU
Hans & Sabine’s Verhaal

“😍😍😍😍😍😍 Aaaah super gaaf! Bedankt! Echt super mooi Renate! Bedankt voor alles nogmaals we zijn er super blij mee!” -Hans & Sabine

 

Als jij een luxe en intieme bruiloft in Toscane in Italië aan het plannen bent, dan zul je deze reportage vast kunnen gebruiken als inspiratiebron! Sabine en Hans trouwde afgelopen September in Siena bij een fattoria, een landgoed met wijngaard in Toscane. Het was zo’n gezellige dag en de zon scheen op z’n felst!

 

 

De voorbereidingen voor de bruiloft

Sabine bereidde zich voor op de Fattoria in het gezelschap van haar moeder, haar dochter en haar vriendinnen en de sfeer was vol energie. Een vriendin van Sabine verzorgde haar haar en makeup voordat Sabine haar Rue de Seine japon aantrok. In eerste instantie had ze een meer traditionele jurk gekocht, maar toen ze Wild at Heart Bridal ontdekte wist ze dat een moderne bruidsjurk veel beter bij haar zou passen. Hans bereidde zich voor in een ander gebouw van de fattoria en werd vergezeld door zijn ouders. Na de first look, reden we naar het mooie middeleeuwse plaatsje Siena, waar we een fotoshoot deden en het bruidspaar een Italiaanse gelato (wat is een Italiaanse bruiloft zonder ijsje?) at. De eigenaar van de ijswinkel serveerde Sabine en Hans er ook gratis een glas prosecco bij, zo vriendelijk!

 

De ceremonie ‘with a view’

De ceremonie was een intieme bijeenkomst op een terras met uitzicht over het Toscaanse landschap. De ceremonie, geleid door een vriendin van de familie, was er een waarin ze de levens van de bruid en bruidegom uitgebreid werden besproken. Zo werd het een supermooie en persoonlijke ceremonie.

 

 

Na de ceremonie

De receptie vond plaats in de tuin van de trouwlocatie. Ze kozen voor deze Fattoria omdat ze nog beschikbaar was in een weekend dat ik nog niet geboekt was (jep, ik was de eerste leverancier die dit bruidspaar boekte ;) ) en omdat deze locatie allemaal verschillende mooie plekjes heeft waar verschillende onderdelen van de bruiloft konden plaats vinden. Het was een heel mooi aangeklede bruiloft in het buitenland, en dat zijn mijn lievelingsbruiloften. Ik ben fan van bruiloften in het buitenland omdat ze veelal veel intiemer (en gezelliger) zijn en omdat er veel aandacht is besteed aan styling en bloem design. Stellen die kiezen voor een intieme bruiloft in het buitenland nodigen alleen hun lievelingsmensen uit, waardoor de sfeer op de bruiloft extra relaxed is. In combinatie met mooie styling maakt dat dat je je voelt alsof je in een modern sprookje bent binnen gestapt.
Er waren drankjes en hapjes op de receptie in de middag en een heerlijk dinner dat geserveerd werd in een tunnel van licht in de avond. Hun dinner bestond uit een 5 gangen dinner, waar alle gasten van genoten. De eerste dans werd gedanst op een romantisch liedje, waarna het feest echt kon beginnen met een top DJ en een supergoed saxofonist, die ik een jaar eerder al eens was tegengekomen op deze bruiloft in Le Marche.

Mijn lievelingsmoment van deze dag was een korte fotoshoot die we deden net voor het dinner begon, omdat het licht toen perfect was. Hoewel we maar 15 minuten de tijd hadden, zou het jammer zijn geweest om geen gebruik te maken van deze perfecte omstandigheden. Ook was er een te gek trio van Italiaans muzikanten – dit was zo’n getalenteerd trio en ze maakte de sfeer helemaal compleet.

 

De bruidskleding

Sabine droeg een mooie jurk met een bohemian feel en Hans had een prachtig pak met dusty roze jasje aan en ze zagen er samen perfect uit. Sabine’s japon was een geweldige jurk van Wild at Heart Bridal bestaande uit een zijden slip dress met daarover een wikkeljurk van kant met trompetmouwen en Hans zijn maatpak van Michael & Giso paste perfect bij de kleuren waarin Léontine van Il Matrimonio Italiano de bruiloft had gestyled.

De bruiloft van Sabine en Hans had alles in zich dat maakt dat ik van mijn werk hou en het was een supergezellig weekend. Wil je meer informatie over mijn trouwfotografie? Neem dan snel contact op of neem een kijkje op de Trouwfotograaf Italië pagina!

.

 

Leveranciers
 .
Bruidsjurk: Wild at Heart Bridal, een ontwerp van Rue de Seine
.
Kostuum: Michael & Giso
.
Wedding planning, Styling & Stationery: Il Matrimonio Italiano
.
Bloem design: Profumi di Fiori, concept by Il Matrimonio Italiano
.
Live Painting: Caridad Barragan
.
Meubel verhuur en Decor: Preludio Noleggi
.
Muziek: Saxophonist Daniele Mancini & DJ Loris Capone of Butterfly weddings
.

Catering + Locatie: Fattoria di Corsignano, Toscane, Italië

.
Gepubliceerd in/op:
De Telegraaf TV
.
.
.
.
.

Klik op een foto om in te zoomen of om de foto’s te bekijken als automatische slideshow:

Denk je er over om mij in te huren voor je bruiloft in Italië, Frankrijk, Spanje, Engeland of ergens anders in Europa? Bel of mail me om te checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik wordt altijd blij van het lezen over de plannen die jullie hebben voor je bruiloft!

Bride and groom kissing their first kiss in Amsterdam
"Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!"

Heleen & Siemen

“Wow Wow Wow wat een prachtige foto’s!!! Dank!! Wat een prachtige foto's!! Zo aan het nagenieten!!! We blijven maar kijken. Moeilijk om favorieten te kiezen, dat zijn ze allemaal!”

01
05
"Echt super mooi!!!!"

Sonja & Johan

"Echt super mooi!!!! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻💕💫✨💫✨💫✨ ZO leuk om terug te mogen zien en zoooooo mooi! Echt heel blij mee 🙏🏻😍"

02
05
"Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!"

Floris & Berit over hun bruiloft in Italië

“WAUW, wat zijn ze MOOI!!!!! We zijn er helemaal verliefd op!! […] Heeeeel erg blij dat we voor jou gekozen hebben!
Je bent niet alleen goed in je werk maar ook nog eens super gezellig om bij je te hebben op je trouwdag/weekend!”

03
05
Trouwfotograaf in Italië, Griekenland en Oostenrijk - Contact Wit Photography-3
“Wauw wat een mooie foto's"

Joyce & Harm over hun bruiloft in Oostenrijk

“Wauw wat een mooie foto's, moet elke keer wennen aan dat wij dat echt zijn. Vond het leuk je te leren kennen en super bedankt dat je er wilde zijn!!“

04
05
Confetti tijdens een trouwerij in Italië, gefotografeerd door een gespecialiseerd bruidsfotograaf
“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken"

Lara & Tommie over hun buitenlandse bruiloft in Italië

“Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de fijne manier van foto’s maken en helpen voor en tijdens de bruiloft. We vonden het supergezellig dat jullie erbij waren en zo makkelijk in het gezelschap opgingen. De foto’s zorgen ervoor dat we weer even helemaal terug zijn in Italië op die mooie dag!”

05
05
CLOSE