MENU

Trouwfotograaf Amalfi Kust

Amalfikust bruidsfotografie

.

Trouwfotograaf Amalfi

Waarschijnlijk was jij aan het googlen omdat je op zoek bent naar een trouwfotograaf voor je bruiloft of elopement in Amalfi. We hebben deze pagina speciaal gemaakt voor mensen die net als jij op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor hun bruiloft aan de Amalfi kust. Welkom! :)

Ik ben Renate van Dijk en ik ben trouwfotograaf en oprichter van Wit Photography. Ik ben gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften in Europa en ben gevestigd in Den Haag, Londen en Novi Sad. Ik fotografeerde bruiloften in heel Europa en ben dol op bruiloften in het buitenland. Neem een kijkje in mijn trouwfotografie portfolio en ontdek waar ik i.v.m. deze passie al allemaal heen ben gereist. Ik zou heel erg graag jullie bruiloft in Amalfi, Ravello, Capri, Scala, Positano, Sorrento of ergens anders aan de Amalfi kust fotograferen omdat ik verslaafd ben aan reizen (ik ben wel eens met mijn vader mee geweest op roadtrip om maar 2 uur in Engeland te kunnen zijn) maar het allerliefst ben ik op reis om twee awesome mensen te fotograferen op de mooiste plekken in de wereld.

.

.

Renate van Wit Photography fotografeert in Amalfi in Italië
jep, dat ben ik met m’n kleine 50mm lensje en Amalfi op de achtergrond.

.

.

Trouwen in Amalfi

Nu je en klein beetje over mij weet, hoor ik graag meer over jou! Ik hoor graag al jou plannen en ideeën voor jullie bruiloft. Vul dit email formulier in of email me jullie verhaal in je eigen woorden naar info@wit-photography.com zodat ik kan checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum en kan zien of ik en mijn fotografie bij jullie zouden passen. Wanneer je het formulier invult en me wat vertelt over jullie plannen dan mail of bel ik jullie zsm terug (in elk geval binnen 48 uur) om te laten weten of ik jullie bruiloft in Amalfi kan fotograferen en al jullie andere vragen te beantwoorden.

.

.

Trouwfotograaf Amalfi

Een fotoshoot met een bruid tijdens een zonsopgang in Italië

The mountain view from the gallery of  Villa Cimbrone at the Amalfi coast

Trouwfotografie van een kasteel in Toscane in Italië

.

.

.

Recente reportages in Italië

CLOSE