Wit PhotographyTrouwfotograaf FrankrijkTrouwfotografie voor jullie bruiloft in het buitenland

Trouwfotograaf in Frankrijk

.

Trouwfotograaf Frankrijk

Waarschijnlijk was jij aan het googlen omdat je op zoek bent naar een trouwfotograaf voor je bruiloft of elopement in Frankrijk. We hebben deze pagina speciaal gemaakt voor mensen die net als jij op zoek zijn naar een trouwfotograaf voor hun bruiloft in Parijs, de Franse riviera, de Côte d’Azur, de lavendelvelden van de Provence, een winter bruiloft op de Mont Blanc, in een chateau in de Franse Pyreneeën of ergens anders in Frankrijk. Welkom! :)

Ik ben Renate van Dijk en ik ben trouwfotograaf en oprichter van Wit Photography. Ik ben gespecialiseerd in buitenlandse bruiloften in Europa en ben gevestigd in Den Haag, Londen en Belgrado. Ik fotografeer bruiloften in heel Europa en ben dol op bruiloften in het buitenland. Neem een kijkje in mijn trouwfotografie portfolio en ontdek waar ik i.v.m. deze passie al allemaal heen ben gereisd. Ik zou heel erg graag jullie bruiloft in Frankrijk fotograferen omdat ik verslaafd ben aan reizen (ik ben wel eens met mijn vader mee geweest op roadtrip om maar 2 uur in Engeland te kunnen zijn) maar het allerliefst ben ik op reis om twee awesome mensen te fotograferen op de mooiste plekken in de wereld. Ik ging het afgelopen jaar al menig keer naar Parijs om love shoots te fotograferen in de ‘stad der liefde’ en vind het elke keer weer een eer op de liefde vast te leggen in Frankrijk. Tal van mooie uitzichten, chateaus, landhuizen en stads architectuur maakt Frankrijk tot een van de tofste landen om te trouwen.

 

Trouwfotograaf FrankrijkEen man en vrouw bij het Louvre gefotografeerd door een trouwfotograaf in Parijs

Een bruid in Italië op weg naar haar bruiloftTrouwfotografie in Frankrijk

 

 

Trouwen in Parijs

Wist je trouwens dat het sinds kort mogelijk is om te trouwen in Disneyland Parijs? Ik ben nog steeds megafan van Disneyland (ik heb zelfs Disney World bezocht, zodanig fan dus ;) ) en een bruiloft in Disneyland Parijs vastleggen zou ik dus echt GE-WEL-DIG vinden. Sowieso is Parijs natuurlijk een prachtige stad om in te trouwen, de zachte kleuren in de stad maken dat mijn fotografie stijl enorm goed past bij deze mooie stad. Ik ben meer een anglofiel dan een francofiel, maar de mooie Art Nouveau overal maakt dat ik altijd van Parijs blijf houden.

 

Een stel poseert bij het Louvre museum in Parijs

 

Trouwen in Frankrijk

Maar Frankrijk kent natuurlijk tal van geweldig mooie plekken. Zo fotografeerde ik eerder een bruidspaar in Noord-Frankrijk in een chateau manoir in de buurt van Auxi-Le-Château, een Engelse bruiloft in het luxe 14de eeuw Chateau de Lisse in de Loire vallei en ook aan Lac de Bethmale in de Franse Pyreneeën maakte ik als trouwfotograaf in Frankrijk eerder hele gave beelden. Ook in 2019 mag ik weer een aantal bruiloften op prachtige plekken in Frankrijk fotograferen, zoals bij Chateau La VillaTade in de Minervois wijnregio vlakbij Carcassonne. Dan zijn er nog de lavendel velden in de Provence, de epische Mont St. Michel (bij zijn Britse equivalent in Cornwall mocht ik al eens een bruiloft vastleggen) en de mooie Franse Riviera waar ik menigmaal heerlijke vakanties heb gehad.

 

Nu je en klein beetje over mij weet, hoor ik graag meer over jou! Ik hoor graag al jou plannen en ideeën voor jullie bruiloft. Vul dit email formulier in of email me jullie verhaal in je eigen woorden naar info@wit-photography.com zodat ik kan checken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum. Ik mail of bel jullie dan zsm terug (in elk geval binnen 48 uur) om te bespreken of ik jullie bruiloft in Frankrijk kan fotograferen.

 

Recente fotografie in Frankrijk

 

Een echtpaar doen hun aanzoek over voor de Eiffeltoren in Parijs, gefotografeerd door een trouwfotograaf in Frankrijk

.